Tilbud
Pensjonatet har helpensjon, med alle måltider servert i felles spisestue,
og alle våre rom har hotellstandard med eget bad.
Rommene
Alle som bor på seniorpensjonatet får et lyst og hyggelig enerom med gode senger, eget bad med varmekabler -tilpasset bevegelseshemmede, med Sollihøgdas vakre natur rett utenfor vinduet.

Alle rom er utstyrt med gode senger, en behagelig lenestol med fotskammel, flatskjerm tv, internett, godt leselys, samt et romslig garderobeskap. Det er tilgang til Ipad i fellesrommene.

Våre fellesrom er hyggelige og varme det klassisk og vakkert interiør.

Mat og drikke
God mat og godt drikke er viktig for trivsel og helse. Daglig lages alle måltider hos oss helt fra bunnen av, med gode og næringsrike råvarer. Daglig serveres det ferskpressede juicer eller safter av sesongens frukt og grønnsaker.

Det er viktig å få i seg riktig og nok næring. Mange eldre er underernært og slitne for de orker ikke lage seg skikkelig mat. Vi legger vekt på et allsidig og næringsrikt kosthold som sprer gode lukter og mat-lyst i gangene. Vi har en liberal men bevisst ogkontrollert praksis når det kommer til servering av vin og øl til middagsmåltidene.


Kulturtilbud
Et uttalt mål for Villa Senior skal være et kulturtilbud. Dette kan omfatte mange typer aktiviteter og kan for eksempel være:

Teaterforestillinger, Konserter, Poesikvelder Viseaftener, Vin og ostekvelder, Spasergruppe, Sjakk,Restaurantbesøk, Fordrag, Kåseri, Høytlesning fra kjente bøker osv osv.

Har noen egne ønsker eller interresser de vil invitere oss med i, er vi åpne for det meste.


Vil du vite mer?
Fyll inn feltene nedenfor, send inn skjemaet, så svarer vi deg i løpet av kort tid.